MIRJAM
MARIS

Back To Love

Ik help zelfbewuste vrouwen een scheiding te voorkomen en terug te keren naar liefde, verbinding en vrijheid.

Als je écht eerlijk bent...

5 shifts die je kunt maken om een scheiding te voorkomen leer ik je in de Masterclass Spice Up Your Marriage

“Er is maar één persoon nodig om het patroon te doorbreken. En dat ben jij!”

~ Mirjam Maris

hoe klinkt dit je in de oren?

Lees het verhaal van Sabine die haar huwelijk een boost gaf en verslag deed in het blad Vriendin

Klinkt dit te goed om waar te zijn?

Je moet natuurlijk ook niet alles geloven wat je hoort, maar eens in de zoveel tijd komt er iets voorbij dat gewoon supergoed werkt...

Mijn methode

MIJN GRATIS ONLINE TRAININGEN

Let Love Flow

JOURNAL

Met dit Journal ontdek je de 7 stappen naar meer vrijheid, verbinding en liefde.

Back to

Connection

Met deze 36 vragen kom je weer terug bij meer verbinding in je relatie. 

Back To Love

The Podcast

Deze podcast gaat over leven vanuit kracht, echtheid en liefde. Ik hoop jou met deze podcast te mogen inspireren om je mooiste leven te gaan leven.

Mijn naam is Mirjam Maris, net 44 geworden, vrouw van Erik, moeder van 3 kids, kind van gescheiden ouders. Schrijfster, Avonturier, Durfal en Bange Schijterd ineen. Mens, leerling, teacher. Wereldverbeteraar met één grote droom: zoveel mogelijk vrouwen helpen hun gezin te helen. Zodat onze kinderen niet met onze rotzooi opgezadeld (blijven) zitten.

17 jaar lang was ik advocaat en scheidingsmediator. Ik heb alle scheidingsellende wel gezien, in die jaren. En wat me opviel, was dat ik óók zoveel stellen voor mijn neus zag, waarvan ik dacht: wat zonde. Ik zie waarom jullie van elkaar (ge)houden (hebben), het is gewoon niet gelukt om terug te komen op het pad van liefde.

Heel vaak was het dan de vrouw die zei: ja maar jij wilde ook niet in relatietherapie. En het was net alsof er dan geen andere optie was. Alsof alles dan verloren was.

En ik weigerde te geloven dat dat waar zou zijn.

Mirjam

Mijn programma's

OVER DIT PROGRAMMA:

De inschrijving is open!

Drie keer per jaar start het Back To Love programma, waarin jij gaat ontdekken wat je kunt doen om eindelijk weer jezelf te kunnen zijn in jouw relatie, je weer verbinding gaat voelen, de oude dingen die tussen jullie zijn gebeurd eindelijk voorgoed kunt opruimen, zodat je weer met een schone lei kunt starten aan een toekomst vol liefde en verbinding. Wil je All-in? Dan is Back To Love – The Program voor jou!

Testimonials

Miek

Van te voren dacht ik: alles wat ik eruit haal is mooi meegenomen. Ik had nooit verwacht dat ik zo de diepte in zou gaan in maar 8 weken tijd. Ik kan nu zien dat onze ruzies niets met hem te maken hadden, maar met mijn eigen “blauwe plekken” van vroeger. Door die te helen en anders met elkaar te communiceren, heb ik onze relatie voor altijd veranderd.

Tessa

“Ik wist dat ik bij mezelf moest beginnen, al het andere had niet geholpen. Ik merkte al na een paar weken een enorme verandering. Ik ben anders naar mijn relatie en mezelf gaan kijken en voel weer verbinding. Heerlijk!

Jacobine

“Ik had geen idee dat onze relatie zo zou veranderen als ik zou veranderen. Het is echt een openbaring!”

BELUISTER MIJN PODCAST BOMVOL LOVE & CONNECTION!

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN WEKELIJKSE RELATIEINSPIRATIE

Gratis Love Letters!