MIRJAM
MARIS


Back To Joy

 Masterclass: ‘Stoppen met piekeren & terug naar JOY’

Een praktische masterclass over

hoe je kunt stoppen met piekeren

en weer terug kunt naar JOY!

Een MASTERCLASS over JOY & how to get there....

In deze unieke masterclass gegeven door Radical Honesty specialist Rosanne Verburg en mijzelf, leer je weer voelen wát het is wat je werkelijk wilt in je relatie&leven.

Ook leer je hoe je van die eeuwige twijfel: ‘moet ik dit nou wel of niet doen’, af kan komen.

Zodat je vanuit vertrouwen kan kiezen voor jouw mooiste leven. Skills for life!

Back To Joy

Mirjam
Maris

TIJDENS DEZE MASTERCLASS ONTDEK JE

  • Hoe je kunt stoppen met piekeren 
  • Hoe je de shift kan maken naar JOY
  • Zodat je meer plezier en geluk in je leven kan ervaren EN aantrekken
  • Welke praktische korte oefening je kan doen om IN het moment jouw energie te shiften
  • Hoe je deze inzichten ook dagelijks thuis kan toepassen voor een leuker en liefdevoller leven

Ben jij ook klaar met piekeren en ready voor Joy?! Meld je dan nu direct aan! (inclusief mooie meditaties om thuis te doen)

Extra's voor jou

Niet alleen krijg je deze super waardevolle masterclass van 90 minuten, waarin je direct leert shiften van piekeren naar JOY, maar je krijgt ook nog:

✨ De Sedona basis release in downloadbare audio vorm, waarmee je ten alle tijden op alle plekken en in alle situaties jouw pieker gedachte los kan laten

✨ De dankbaarheidsmeditatie die jou direct zal helpen om jouw basis frequentie (waarover je uiteraard meer leert in de masterclass) als een volumeknop omhoog te draaien. Met als resultaat: een instant fijner gevoel, waarmee je dus ook fijnere dingen weer aantrekt!

✨ Het ‘let love flow’ journal, waarin je gaat oefenen met het stellen van andere vragen aan jezelf. Want andere vragen leiden automatisch naar andere(vaak meer helpende) antwoorden. Het is één van de manieren om meer helderheid te krijgen over je wensen, dromen, verlangens, onderliggende patronen en/of gedachtes. Ben je niet zo’n schrijver? No worries, er zit speciaal voor jou een video over ‘flow writing’ bij ❤️

EFT sessie gericht op JOY.  EFT(Emotional Freedom Technique) maakt gebruik van acupressuur punten die jouw emotionele gezondheid ondersteunen. Met EFT “behandel” je een emotie en die emotie neutraliseert daardoor. Je stimuleert bepaalde meridiaan punten in je bovenlichaam door erop te tappen met je vingertoppen. Meridianen zijn energiebanen in je lichaam, 12 in totaal, uit de Chinese geneeskunde. Het is een techniek om jezelf te bevrijden van negatieve emoties of overtuigingen en is super effectief.

Ben jij ook klaar met piekeren en ready voor Joy?! Meld je dan nu direct aan! (inclusief mooie meditaties om thuis te doen)