Hoe praat je met je partner

Zodat je weer verbinding voelt in je relatie

Ik heb 17 jaar ervaring als advocaat en scheidingsmediator en weet dus precies waar het misgaat

Hoe word je weer gelukkig in je relatie?

Je merkt aan jezelf dat je niet gelukkig bent. Je voelt je niet gezien, niet gehoord en je vraagt jezelf af hoe andere stellen dat in hemelsnaam doen: gelukkig zijn. Soms heb je het er met je vriendin over. De verbinding is al heel lang aan het afbrokkelen. Gesprekken lopen niet: ze eindigen óf in ruzie óf je merkt dat je gesprekken vermijd. De laatste keer dat je intiem was met je partner is óf al heel lang geleden of liep op een teleurstelling uit. Je voelt je steeds eenzamer. Moet je niet toch uit elkaar? Of is er nog hoop? Je twijfelt.

Zo ben je eigenlijk helemaal niet. En het is al helemaal niet hoe je je het had voorgesteld in het begin.

Hoe het zover is gekomen?

Relatieproblemen worden groter naar mate je langer in hetzelfde schuitje zit. Je zit vast in een patroon. Alles is een wisselwerking, dus hoe jij reageert op je partner, heeft effect. En vice versa.

De kunst van fijne, intieme gesprekken met je partner is vaak heel anders dan je als “ervaringsdeskundige”(jij zelf dus, in de situatie) denkt. Plus: het leven staat niet stil en er is meer dan voldoende afleiding, dus je moet echt je best doen om tijd voor elkaar en een goed gesprek te maken.

Het goede nieuws: jij kunt zelfstandig het patroon tussen jullie doorbreken.

Ik geef je de tools en mindset om de verbinding met je partner weer op te zoeken. Ik nodig je uit om je ideale plaatje te schetsen, geef je praktische tools om de communicatie weer fijn te laten verlopen en geef je de gouden formule voor meer verbinding in je relatie. Vervolgens leer ik je hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht kunt inzetten om het allemaal wat moeitelozer te laten verlopen. No sweat.

De training back to connection in 1 minuut 👇🏻

Yes, ik ben er klaar voor!

TESTIMONIALS

Door Back To Connection ben ik anders gaan denken, handelen en zien. Heb ik meer zelfliefde gecreëerd, waardoor ik ook meer liefde kon ontvangen en geven aan mijn partner.
~ Geertje
Heel vroeger kletsten we samen, daarna kibbelden we vooral. En nu kunnen we weer gelijkwaardige gesprekken voeren. Alles mag op tafel.
~ Carine
Ik heb onwijs leren loslaten en dat doet me zoveel goed! Ook in bed is het de summer of love geworden!
~ Joske
Wat ik vooral van Back To Connection heb geleerd is dat ik niet hoef af te wachten wat mijn partner anders zou doen of veranderen, maar dat ik dat zelf kan! En dat daardoor mijn partner ook mee veranderd.
~ Lieve
Ik verlangde zo om anders te communiceren met mijn partner. Niet alleen zijn, maar ook mijn ego stond daar echt voor in de weg. Mijn ego is er natuurlijk nog, maar ik heb er niet zo'n last meer van, ik merk dat ik veel meer kies voor blijheid, positieve dingen en vooral dingen kunnen loslaten.
~ Me
Previous slide
Next slide

Na 17 jaar advocatuur was ik het zat.

Ik kon niet geloven dat als je partner niet in relatietherapie wilde, je zelf niets kon doen om je relatie te veranderen. Dus heb ik zelf een manier gevonden, die inmiddels voor mij en honderden vrouwen heeft gewerkt.

Dat komt omdat ik weet wat ervoor nodig is, om je relatie te veranderen. Om weer fijne gesprekken met elkaar te kunnen hebben, om niet vanuit ego maar vanuit je hart te praten. Om jezelf weer lief te hebben en weer te weten waar je heen wilt met je leven.

Als vergevingsexpert en relatietherapeut heb ik zelf alle tools die ik kreeg op mijn relatie toegepast, om ze vervolgens om te zetten in praktische tools die werken. Ik weet precies waar communicatie en verbinding mis gaat én wat je kunt doen om dat in korte tijd te veranderen. En dat is vaak héél anders dan wat je tot nu toe hebt gedaan.

Vanaf € 109 per maand.

Ja! Ik wil meer verbinding in mijn relatie

5/5

Door Back To Connection ben ik anders gaan denken, handelen en zien. Heb ik meer zelfliefde gecreëerd, waardoor ik ook meer liefde kon ontvangen en geven aan mijn partner.

Wat ik vooral van Back To Connection heb geleerd is dat ik niet hoef af te wachten wat mijn partner anders zou doen of veranderen, maar dat ik dat zelf kan! En dat daardoor mijn partner ook mee veranderd.

Als je twijfelt om mee te doen aan het programma zeg ik: doen! 

Vraag jezelf af: Word ik blij waar ik en mijn partner nu staan? Is dat een nee, dan zeg ik doe mee!

Ik merk veel meer rust, ruimte, liefde en verbinding in mijn relatie, ik zie mijn partner weer zoals hij echt diep van binnen is.

Mijn partner en ik genieten meer van elkaar, we zijn liever voor elkaar, eerlijker, en we zijn weer meer onszelf!

– Geertje

Back to Connection

Mirjam
Maris

Zes modules over verbinding, communicatie en loslaten van oude patronen, zodat je in korte tijd een krachtige verandering in gang zet. Ik leer je hoe je dit doet, zonder hard te werken en zonder directe betrokkenheid van je partner, zodat je van niemand afhankelijk bent en eindelijk voelt dat wat je doet wél zin heeft.

Je krijgt video’s, audio’s en werkbladen bij de training.

Yes, ik ben er klaar voor!

Aan het einde van de zes weekse training heb je dit bereikt:

1
Je voelt dat je echt andere gesprekken begint te krijgen
2
Er is meer verbinding en begrip tussen jullie
3
Je voelt je niet langer machteloos en afhankelijk, maar ziet en voelt dat wat je doet effect heeft

Toch Niks voor jou?

100% niet goed geld terug garantie binnen 14 dagen. Zo kun jij lekker proberen of het programma voor jou is. Ik heb nog niemand gehad die niet binnen twee weken veranderingen opmerkte, dus ik durf te beloven dat als je niks leert of nuttige tips krijgt, je binnen 14 dagen je geld terug krijgt.

Over Mirjam Maris

Mirjam (@mirjam.maris) heeft als liefdescoach al ruim 5000 vrouwen geïnspireerd om zelf in actie te komen en in korte tijd veranderingen in hun relatie te zien verschijnen, zonder hard te hoeven werken. Meer plezier, fijnere gesprekken en weer aandacht voor elkaar, jouw relatie 2.0.

Dat doet ze via haar trainingen in de Open mind Academy, haar Back To Love podcast en via één-op-één coaching. Ze brengt komend voorjaar haar eerste boek Back To Love uit en verscheen met dit geweldige programma in het blad Vriendin.

TESTIMONIALS

Mijn partner en ik genieten meer van elkaar, we zijn liever voor elkaar, eerlijker, en we zijn weer meer onszelf!
~ Sarah
Het is zo fijn om autonoom beslissingen te kunnen nemen, dat is wat ik ontdekt heb. Wat een vrijheid.
~ Tessa
Als je twijfelt om mee te doen aan het programma zeg ik doen! Want ook ik ben een enorme twijfelkont af en toe. En daarom heb ik gekozen om het wel te doen. Vraag jezelf af? Word ik blij waar ik en mijn partner nu staan? Is dat een nee, dan zeg ik doe mee!
~ Geertje
Wat ik vooral merk in mijn relatie is dat we niet meer zo blijven hangen in oneindige discussies, we beginnen ze niet eens meer. Ik merk veel meer rust, ruimte, liefde en verbinding in mijn relatie, ik zie mijn partner weer zoals hij echt diep van binnen is.
~ me
Ik heb een jeugdige nieuwsgierigheid ontdekt in mezelf. Zo leuk!
~ Laurentia
Previous slide
Next slide

BONUS: Sleutels tot jouw geluk

Bij deze training zit een mega waardevolle bonus: drie Masterclasses die de sleutels vormen tot jouw geluk. Vrouwelijkheid, Seksualiteit en Kernwaarden, waarin Mirjam jou aanvullende tips geeft over een happy love life.

6 modules

Elke week komt een module vrij, waarin je ingaat op de onderwerpen: hoe wil je dat jouw relatie er uit ziet, loslaten, communicatie, verbinding, de wet van aantrekking en de liefde.

Videolessen, audio’s met meditaties, werkbladen

In jouw eigen omgeving en op je eigen tempo kun je aan de slag, met praktische bewezen tools die al vele andere vrouwen hebben geholpen.

Praktisch toepasbaar

Je kunt direct aan de slag, waardoor je ook in afzienbare tijd verschil zult merken, zonder hard te hoeven werken. Je gaat het vooral ANDERS aanpakken dan dat je tot nu toe hebt gedaan of geleerd. 😊

Vanaf € 109 per maand.

Ja, ik wil!

Veelgestelde vragen

Een introductie plus zes uitgebreide online modules waarin alles stap voor stap aan bod komt om zowel de praktische als de spirituele kant van relaties te belichten. 

Back To Connection is voor vrouwen die niet bang zijn om nieuwe paden te gaan bewandelen. Om naar zichzelf te kijken en met een open mind te onderzoeken wat werkt. Vrouwen die ondanks dat het spannend is, er toch voor kiezen om all-in te gaan. Die bereid zijn om het 100% verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en alles wat daarin is, om zo het leven van hun dromen te gaan scheppen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun gezin.

Dit programma is dus niet voor vrouwen die geloven dat hun situatie 100% aan hun partner ligt en vinden dat hij of zij maar moet veranderen. Je kunt de ander niet veranderen, je kunt wel zelf aan het roer gaan staan van je eigen leven en je leven de kant op zien gaan die je graag wilt. En de ander zal daarop gaan reageren, gegarandeerd.

Ik geloof dat vrouwen de sleutel in handen hebben om hun gezinnen te helen en te ontdoen van negativiteit en oude patronen. Er is wereldwijd een verandering gaande, waarin steeds meer vrouwen het heft in eigen hand nemen en de verandering gaan creëren die ze willen zien in de wereld. Dat geldt dus ook voor jou, mooie vrouw.

In zes (+ een) weken tijd komen de introductie plus zes modules met meerdere lessen vrij. Ik vind het zelf altijd fijn om een beetje mee te surfen op het tempo van het programma, maar dat is helemaal aan jou. Je behoudt onbeperkt toegang tot de lessen (zolang als het programma bestaat) en je ontvangt ook toekomstige updates.

Je kunt me altijd mailen. Ik help je verder en coach je waar nodig. 

Je krijgt elke week een nieuwe module, maar kunt het programma helemaal op je eigen tempo doen. Dit is een programma waar je nog vaker naar terug zult willen keren, als je hem eenmaal hebt gedaan. Als je even in een dip zit, als je door wilt naar het volgende level in je relatie, steeds kun je weer een nieuw level aanboren en bereiken met ditzelfde programma.

Je kunt starten wanneer je wilt.

Back to Connection is een programma waarin je je bewust wordt van de patronen waar je in vast zit en daar meteen mee aan de slag gaat. Niet door harder te werken, maar door anders te denken en doen. In zes weken tijd krijg je de eerste en cruciale tools voor meer communicatie en verbinding in je relatie, waardoor je al snel veranderingen zult zien. Ook kan het je helpen om het vertrouwen te vinden in jezelf, om nog een laag dieper aan de slag te gaan.

Wil je echt een deepdive maken, loslaten van het oude zeer dat tussen jullie een rol speelt? Wil je de issues die jullie in de weg zitten opruimen en besef je dat je ook wel wat beter voor jezelf zou mogen zorgen? Dan is Back To Love voor jou de betere keuze. Met Back to Love ga je 4 maanden aan de slag en krijg je ook groepscoaching erbij van Mirjam. Je boort een (nog) diepere laag aan, die voor een grote transformatie zal zorgen.

Het Back to Love programma vind je hier.

Investering

Je investering voor Back To Connection is € 997,- (incl BTW) of tien maandelijkse termijnen van € 109,- (incl BTW). Je krijgt hiervoor lifetime toegang tot de online modules met alle video’s. Mocht het je beter uitkomen om in termijnen te betalen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn en de volgende termijnen steeds een maand later.

Jaaaa, ik wil back to connection