Wil je graag echt aan de slag met de basis van communicatie en vergeving?
Wil jij weer fijne gesprekken, intieme momenten samen en het gevoel dat jullie samen een team zijn?

Days
Hours
Minutes
Seconds

Meld je dan nu direct aan voor module 1 van
Back to love (DIY) - the program!

Tot Black Friday (25-11) voor de speciale prijs van €197,-

Speciaal voor jou heb ik de eerste module van Back to Love voor je opengezet.

In beweging komen. 

Dat is de aller eerste én tevens meest belangrijke stap als je wilt dat jouw relatie verandert. 

En omdat ik je écht graag in die beweging wil ondersteunen, heb ik module 1 van ‘Back to Love – the program’ voor jou toegankelijk gemaakt. 

In module 1: ‘Back to the Essence’ leer je wat je écht nodig hebt om weer in verbinding te komen. Zo leer ik je:

 

🫶 Hoe je gesprekken anders aan kan vliegen

🫶 hoe je het patroon van ruziemaken kun doorbreken, zodat je weer liefdevol met je partner kunt leren praten en diepere verbinding met elkaar kunt voelen

🫶 hoe je je mentale helikopter kunt inzetten, zodat je veel makkelijker kunt zien wat er nou écht aan de hand is

🫶 hoe je het gesprek met je partner kunt voorbereiden, zodat je je gerust kunt voelen en jezelf kan zijn tijdens jullie gesprek

🫶 waardevolle tips & tricks die jij zelf kunt toepassen om jullie gesprek soepel te laten verlopen, zodat je aan het eind van het gesprek enorm trots op jezelf kunt zijn (je hebt het geflikt!)

🫶 en nog veel meer…

Misschien denk je: ‘Ja maar 1 module? Hoeveel kan ik daar nou mee?’

Nou ontzettend veel dus. Herinner je je Wilma nog? Zij vertelde in een video in de 4-daagse over haar vooruitgang door module 1. Voor haar en haar man veranderde er al zoveel! Ik kan er vanalles over vertellen, maar niets zo treffend als Wilma’s eigen woorden…

Je kan ‘m hieronder bekijken.

Ben jij klaar om je weer verbonden te voelen met je partner?
Meld je dan nu direct aan voor module 1!

Dit is Back to Love The Program (DIY)
Module 1

Je krijgt lifetime toegang tot de online modules met alle video’s, audio’s en opdrachten uit Back To Love – The Program module 1! En omdat je vast wil weten wat daar allemaal bij hoort, heb ik het hieronder wat uitgebreider voor je uiteen gezet.

Deze week ga je aan de slag om 1 nieuwe gewoonte in je leven uit te nodigen, die voor mij (en mijn klanten) alle verschil van de wereld heeft gemaakt. Je maakt ook een start met een grote shift in je denken over de waarheid. Veel succes!

Vanaf vandaag nodig ik je uit om 1 nieuwe gewoonte in je leven te brengen. Het is een magische tool, die alles voor mij veranderd heeft:

Flow writing. Wat het is en hoe je het kunt inzetten, leg ik je uit in deze les.

Flow writing én het stellen van andere, oplossingsgerichte vragen aan mezelf, is een skill die mijn leven enorm veranderd heeft.

Met het Let Love Flow Journal kun je een begin maken om in 7 dagen meer liefde, plezier en verbinding in je leven uit te nodigen.

Ik wil je graag ervaren wie jij werkelijk bent. We identificeren ons met onze gevoelens en gedachten (lees: ego), alsof wij onze gedachten en gevoelens zijn. Tot vandaag! Want gevoelens en gedachten HEB je, je BENT ze niet. Wie je dan wel bent? Dat mag je gaan ervaren in deze bijzondere oefening: jij bent niet je gedachten.

Als je dat namelijk kunt ervaren, kun je ze ook zoveel gemakkelijker loslaten en daarmee uit de loop van zorgen en to-do-lijstjes stappen. Bonus: je merkt nu ook dat jij niet je ego BENT, maar dat die slechts een stem in je hoofd is. Je kunt daarmee dus ook gewoon besluiten om niet naar ego te luisteren. It’s as simple as that: een keuze.

Deze week ga je aan de slag om anders te communiceren met je partner. Niet vanuit je ego, maar vanuit je hart! Deze les bestaat uit de hele training ‘Laten we praten’.
Verder vind je hier als extraatje een opname van een Live Call over communicatie (met daarin ook de meditatie Jij bent niet je gedachten).

Module 1: Hoe zit het met emoties? – In deze module ontdek je wat er in je brein gebeurt als emoties opkomen. Dat klinkt heel theoretisch, maar is enorm verhelderend!

Zo leer je onder meer waarom het echt totaal geen zin heeft om je partner (maar ook je kind of je baas :)) tot rede te brengen als hij uit zijn plaat gaat. Handig! Houd dus pen en papier bij de hand bij deze les en veel leerplezier!

——————————————————————————
Module 2: Doorbreek je patroon
– In deze module ontdek je hoe je jullie vastgeroeste (ruzie)patronen kunt herkennen. Wat gebeurt er eigenlijk als je vastzit in zo’n patroon? Als je dit eenmaal weet, kun je ook leren om je patroon los te laten…

——————————————————————————
Module 3: Laten we praten- Nu jij ontdekt hebt wat emoties doen met je brein én in welk patroon jij en je partner vastzitten, kun je verder met het hart van deze training: 
❤️Laten We Praten❤️

In deze module ontdek je:
🫶 hoe je het patroon van ruziemaken kun doorbreken, zodat je weer liefdevol met je partner kunt leren praten en diepere verbinding met elkaar kunt voelen
🫶 hoe je je mentale helikopter kunt inzetten, zodat je veel makkelijker kunt zien wat er nou écht aan de hand is
🫶 hoe je het gesprek met je partner kunt voorbereiden, zodat je je gerust kunt voelen en jezelf kan zijn tijdens jullie gesprek
🫶 waardevolle tips & tricks die jij zelf kunt toepassen om jullie gesprek soepel te laten verlopen, zodat je aan het eind van het gesprek enorm trots op jezelf kunt zijn (je hebt het geflikt!)
🫶 en nog veel meer…

——————————————————————————
Bonus 1: Masterclass focus – In deze Masterclass ontdek je praktische tools die ik zelf in mijn leven gebruik om me te focussen op waar ik naartoe wil. En dat leer ik ook al mijn klanten. Want wat je aandacht geeft, groeit. En wat je geen aandacht geeft…niet.  

Deze video bevat een meditatie waarin je ontdekt waar je aan het eind van deze periode wilt staan. Houd pen en je schrijfboek bij de hand en laat je meevoeren door mijn stem.

——————————————————————————
Bonus 2: Tackel zijn emoties – In deze video ontdek je wat je kunt doen als je partner helemaal uit zijn stekker gaat…. of gewoon hoe je hem het snelst terugkrijgt naar zijn “normale” zelf als hij even kwaad is of uit zijn slof schiet. Ik leg je stap voor stap uit wat je kunt doen. Een waanzinnige gamechanger, deze! Deze techniek werkt ook supergoed bij de kids, je baas, je collega…of wie er dan ook maar geëmotioneerd is 😉

——————————————————————————
Bonus 3: Bubbel meditatie – Als je last hebt van de negatieve energie van een ander, of als je je op voorhand wilt beschermen tegen negativiteit, kun je deze korte meditatie doen om in je eigen energie te blijven. opname van een Live Call over communicati

Hierin ga ik verder in op de belangrijkste vragen rondom dit thema.

Deze week leer je waarom openheid en kwetsbaarheid geen zwakheden zijn, maar superpowers. We sluiten deze week af met de vraag: Wie Wil je Zijn?

Veel vrouwen vragen me: eh…moet ik dat echt allemaal gaan bespreken? Brrr..doodeng.

And so it is, want het is nieuw en spannend. En het went, wordt beter en je verbetert je skills met elk gesprek (als je je daarvoor openstelt tenminste!). Deze audio zou eigenlijk een video worden, maar bij het terugluisteren vond ik hem zo recht uit het hart opgenomen, dat een video nooit zo mooi zou kunnen worden.

Dus hierbij, een spontane, in de auto opgenomen, audio over openheid.

Tenslotte voegde ik de Back To Love Podcast episodes over openheid én met Tess Keijzer toe over hart energie en het openen van je hart ❤️. Een waardevolle aanvulling, die je eens rustig op je gemak (een keer of wat) kunt beluisteren.

Als je je verbonden wilt voelen met je partner, kan dat niet zonder (een vorm van) kwetsbaarheid te tonen. Kwetsbaarheid is op haar beurt weer sterk verbonden aan vertrouwen. Ik neem je mee aan de hand van het boek van Brené Brown “De kracht van kwetsbaarheid”.

In deel I van deze les over kwetsbaarheid en schaamte, zal ik ingaan op wat kwetsbaarheid wel of niet is en waarom het belangrijk is.

In deel II van deze les vertel ik je wat maakt dat schaamte een grote rol speelt in onze relaties en hoe je jouw schaamtebestendigheid kunt vergroten.

Als je gedachten en emoties niet van jou zijn, maar je ze hebt, dan kun je dus ook zelf kiezen hoe je wilt reageren op een bepaalde situatie. Dat kan (in het begin zeker, maar later ook) best lastig zijn en toch werkt het zo, dat als je hiermee vaker oefent, het ook steeds vaker lukt om niet “uit de losse pols” te reageren.

De vierde en laatste week van deze module ga je aan de slag met het laatste grondwerk. De twee realisaties die ik hier aandraag hebben mijn hele manier van denken over het leven, de wereld, mezelf en mijn relatie(s) totaal geshift. In de volgende modules bouwen we hier natuurlijk op verder!

Als je het gevoel hebt dat je stress los te laten hebt en je minder wilt piekeren, ga dan alvast een kijkje nemen in de EFT-bonus. Uitleg daarover vind je in de les zelf!

In deze les neem ik je mee in de shift van schaarste naar genoeg en zelfs overvloed. Hoe dat werkt? Bekijk gauw de video en doe de opdracht met verve!

In deze les vertel ik je het verschil tussen ons ego (mind) en onze Spirit (ziel, intuïtie, soul, source, bewustzijn – allemaal woorden voor hetzelfde). Wij zijn geconditioneerd om te denken en niet (meer, anders dan toen we heel jong waren) te voelen. Het “probleem” daarbij is, dat ons ego twijfelt, kosten-baten-lijstjes maakt op basis van rationele overwegingen, maar dat dikwijls niet de keuze is die het beste bij ons past. Als we al een keuze maken, en niet blijven hangen in “ik weet het niet”.

Als we vaker naar onze spirit zouden luisteren, zouden we vaker keuzes maken die écht bij ons passen. Wij zijn immers niet onze gedachten, we hébben ze. Terwijl we – in mijn beleving, althans – wel onze ziel / intuïtie / spirit zijn. Als we dus kunnen intunen op dat stukje van onszelf, dan vinden we niet alleen antwoorden, maar ook de antwoorden die echt bij ons passen.

In deze bonus module geef ik je een aantal tappingmeditaties om stress los te laten en liefde en plezier aan te trekken.

Maar eerst leg ik je uit wat EFT is en hoe je het moet doen.

Wil jij nog voor de kerst de liefde weer voelen stromen? DOE DAN MEE MET MODULE 1 VAN BACK TO LOVE