Rock je relatie
in 4 dagen
2-7 november '22

Ontdek in 4 lessen hoe je zelf weer terug in de liefde kunt komen!

Voor wie wil weten welke stappen terug naar liefde
je zelf kan en mag zetten EN....
hoe je dit doet

Deze 4-daagse ga ik je helemaal laten zien HOE je zelf weer meer liefde kan gaan ervaren. In jezelf en in je relatie(s)

Heb jij dit ook?

Dan ga je zelf aan de slag! Want…

Relaties zijn wisselwerkingen. Vaak zit je vast in een patroon. En dat patroon kun jij zelf doorbreken! 

In deze Vierdaagse training leer je dat jij die wisselwerking zelf kunt beïnvloeden, zodat je je niet langer machteloos voelt.

Je kan je t/m 1 november aanmelden. De 4-daagse duurt van 2-6 november. Verwacht:
💎 waardevolle inspirerende live lessen
💎 video’s en meditaties
💎 een super fijn digitaal werkboek bij die je zal helpen jouw route te ontdekken! 
💎 replays van de opnames in je mail

"Wat een heerlijke training! Ik merk na de eerste dag al dat er iets verandert in mijn hoofd! En de eerste tekenen tussen ons lijken zelfs nu al merkbaar. Hoe dan!?!"

Maaike

Stel je eens voor...

HOE VET zou het zijn om in 4 dagen tijd een start te maken met deze transformatie, je snel verandering ziet en tools krijgt om hiermee door te gaan?

Zin in? Schrijf je hieronder in!

"Het is vooral een kwestie van dingen anders (en minder!) doen"
- Mirjam

Van woensdag tot maandag kort oefenen en volledige aandacht voor jou & jouw relatie!

We starten deze training met de basis van alle transformatie: JIJ! Je ontdekt welke power in jou huist: jij kunt zélf je relatie transformeren – daar heb je je partner helemaal niet voor nodig (Echt? ECHT!). Daarna gaan we vooral veel ervaren, en oefenen om je energie van binnen te veranderen. Om je magnetische veld te activeren zodat de mogelijkheden naar jou toekomen! 

Je schrijft in je werkboek jouw pad uit naar je nieuwe relatie. Wie is die ‘nieuwe versie van jou’ die eigenhandig haar relatie transformeert? En je oefent met praktische tools die dat ook daadwerkelijk mogelijk gaan maken…

"Jij bent degene die de sleutel tot jouw geluk in handen mag nemen"

Meld je nu aan!

Woensdag 2 november 2022: LIVE online training van 9.30-10.30 uur
We gaan meteen aan de slag! Op deze dag ontdek je waar jouw sleutels tot verandering in jouw relatie zitten én wat dit voor jou kan betekenen.

Vrijdag 4 november 2022: LIVE online training van 9.30-10.30 uur
Als je eenmaal weet waar jouw sleutels liggen, dan is het nog maar een kwestie van ze ook echt te gaan gebruiken… Hoe je dat doet, dat leer ik je vandaag.

Zondag 6 november 2022: Audio training, op je eigen tijd te beluisteren.
Hoe gebruik je jouw triggers als je grootste teachers? Vandaag hoef je niet te graven bij jezelf, maar neem ik je mee in de achtergrond van ‘vergeving’. Hoe het werkt, wat het wel is&wat niet, en bovenal: wat het jou kan opleveren. 

Maandag 7 november 2022: LIVE online training van 20.30-21.30
Alles komt samen in deze laatste training. Je leert exact wat je kunt doen om jouw relatie te rocken met alle eerder geleerde facetten ❤️
+ je krijgt de mogelijkheid voor het volledige DIY Back to Love programma. Een unieke kans, dus wees er live bij!

Na je aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een mail met alle informatie over de training. Niets ontvangen, check dan eerst nog even je spam. Ook niets daar? Mail dan even naar support@mirjammaris.com 

Deze 4-daagse wil je écht niet missen!

Dit is wat de vrouwen deelden tijdens de vorige 4-daagse:

Waarom deze Vierdaagse training?

Ik wil je laten ervaren hoe het is om zelf aan het roer van je leven en je relatie te gaan staan. Met inzichten & tools die werken en al vele vrouwen voor jou succesvol hebben toegepast. Zonder hard te hoeven werken, omdat je jouw persoonlijke kracht effectief leert inzetten. Het is vooral een kwestie van anders (en minder!) doen.

Mijn relatie is de afgelopen jaren getransformeerd tot de relatie die ik altijd al wilde hebben. Ik wil jou leren en inspireren om hetzelfde te doen!

"Mijn relatie en leven bloeien als nooit te voren!"

Over Mirjam

Schrijver en online relatiecoach voor vrouwen

Mirjam ruilde haar eigen kantoor als scheidingsadvocaat en mediator in om vrouwen te helpen de droomrelatie met hun eigen partner te manifesteren.

Ze combineert theoretische kennis uit haar studies met praktische oefeningen en heeft de down-to-earth ‘Back To Love methode’ ontworpen, die bestaat uit Back to Love The Program, de Back to Love Podcast en het Back To Love Handboek (verschijningsdatum maart 2022).

Ze studeerde aan het Forgiveness Training Institute in Californië en heeft de opleiding tot relatietherapeut volgens de wetenschappelijk onderbouwde EFT-methode van Sue Johnson (Emotionally Focussed Therapy) afgerond.

Ze is Msc. in de Criminologie en MA in Rechtsgeleerheid. Ze rondde in 2013 haar mediationopleiding af.
Ze was een tijdje rechter bij de rechtbank Amsterdam en ruim 17 jaar advocaat. 

Samen met haar man Erik en drie kinderen woont ze vlakbij zee, waar ze hardloopt, creatief bezig is en haar business runt.

Wil jij ook je droomrelatie met je eigen partner leren ontdekken?

Doe dit dan! Doe mee met deze training.

En ontdek wat jij kunt doen om je eindelijk weer thuis te voelen in je relatie. Ga van angst, zorgen en stress – naar liefde, communicatie & verbinding!

Meld je nu aan!

CONTACT

Support@mirjammaris.com

Foto’s: Eva Bours fotografie, Landa Penders fotografie