Wil jij weer fijne gesprekken, intieme momenten samen en het gevoel dat jullie samen een team zijn?

Days
Hours
Minutes
Seconds

Meld je dan nu direct aan voor
Back to love (DIY) - the program!

Alleen nu met 60% korting! (Van € 2475 voor €997)

Nu met enorme korting & extra bonussen
ter waarde van  1.283,00!

Je hebt geklikt. Dat betekent dat er in jou een diep verlangen huist. Een diep verlangen om de vrouw te zijn die je werkelijk bent. De partner te zijn die je graag wilt zijn. Om vrij te zijn en te handelen uit liefde en verlangen in plaats van vanuit oude ingeslepen patronen en gewoontes…

Het betekent dat je er klaar voor bent.

Ja jij ❤️✨

Er is een kans dat je nu denkt: maar wat als… Gelukkig weet jij dat dit jouw belemmerende overtuigingen zijn, die je tegenhouden om te groeien. Je hebt geleerd dat je het waard bent om die investering in jezelf aan te gaan. Zodat jij jouw relatie opnieuw vorm kan gaan geven, zonder dat je je partner hoeft mee te sleuren naar relatietherapie…. (dus niet van die 10-minuten-praten oefeningen voor thuis die je 1 keer doet en daarna nooit meer)

‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ — Pippi Langkous — 

Druk nu hieronder op de knop en let me help you. 

Liefs Mirjam

Ben jij klaar om je weer verbonden te voelen met je partner?
Meld je dan nu direct aan!

Dit is Back to Love The Program (DIY)

Je krijgt hiervoor lifetime toegang tot de online modules met alle video’s, audio’s en opdrachten uit Back To Love – The Program. Deze komen één voor één in vier maanden tijd vrij.

Module 1: Back to the Essence – ik leer je de essentiële tools om terug te keren naar liefde. In deze module leer ik je o.a. anders te praten met je partner, zodat je weer échte gesprekken met elkaar kunt voeren (in plaats van te vervallen in dezelfde “ja maar-jij” gesprekken of ergerlijke stiltes). 

Module 2: Back to Me – je leert hoe je vanuit je eigen kern weer kunt reageren. Wat wil je wel? In plaats van die vrouw te zijn die reageert en zich mee laat sleuren in de negativiteit van de ander. Loslaten van patronen, overtuigingen en emoties is een groot onderdeel van deze module.

Module 3: Back to Us – hier gaat de verbinding weer plaatsvinden. Nu je terug bent in je eigen kern, gaan we kijken naar hoe je terug kunt keren naar het “ons”-gevoel waar je zo naar verlangt. 

Module 4: Back to Love – verbinding 2.0. Leer over jouw liefdestank, je liefdestaal en hoe je die van je partner kunt leren spreken, zodat jullie je weer geliefd voelen.

En als BONUS

❤️ Bonus Back To Magic Module, waarin je bewust jouw droomrelatie leert manifesteren t.w.v. € 997,00

❤️ Waanzinnige Masterclass “Hoe ga je om met de moeilijke eigenschappen van je partner (met of zonder diagnose)” met Dr. Dirk de Wachter, psychiater en relatietherapeut uit België, t.w.v. € 197,00

❤️ Zeer effectief EFT meditatie-pakket, om frustratie los te laten en terug te keren naar een staat van Joy, de kortste route naar jouw geluk t.w.v. € 89,00

❤️ Mij in je achterzak, je mag me mailen met al je vragen. € priceless

Betaal je in één termijn, dan krijg je ook nog:

❤️ de Back to Love verrassingsbox op jouw deurmat (met onder andere het flow journal en heerlijke goodies die ik natuurlijk niet ga verklappen) t.w.v. € 57,00

Mocht het je beter uitkomen om in termijnen te betalen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn en de volgende termijn een maand later.

Wil jij nog voor de kerst de liefde weer voelen stromen?

Bekijk hiernaast de korte video over het programma Back to Love:

Ben jij klaar om je weer verbonden te voelen met je partner?
Meld je dan nu direct aan!