JA! IK WIL GRAAG FRIS EN FRUITIG DE LENTE IN!

Days
Hours
Minutes
Seconds

FLOW RESET

ontdek rust, loslaten en flow in 21 dagen

Schud de lockdown winter van je af en laat flow in je leven ontstaan.

Ontdek wat jij kunt doen om jouw vibe te verhogen in 21 dagen. Meer liefde, vrijheid (rust!) en verbinding. In jezelf en om je heen.

Jouw geluk ligt in jouw handen en als jij dat gaat ownen, zul je zien dat je leven in flow komt en je steeds daarnaar terug kunt keren.

Schrijf je in voor de FLOW RESET die op 27 februari (volle maan!) start.

Oh ja, De training blijft altijd van jou en de investering is 222 euro. Vraag ook je vriendin!

WAT KRIJG JE:

Testimonials

Maria

Van harte dank voor de mooie innerlijke reis! Ik heb enorm veel bijgeleerd en kan absoluut meer flow ervaren nu in mijn leven.

Roos

Dit was echt enorm fijn! 🙏 Ik heb al dingen in de praktijk gebracht, maar voel dat ik dat nog wel intensiever wil. Ik ga m zeker nogmaals doen. 

Anna

Even iets leuks, ik kook al jaren met tegenzin iedere dag voor ons gezin, maar vandaag heb ik daarop ge-EFT’t en ik had veel minder tegenzin dan anders…. hoe leuk is dat??!! 😅

OVER MIJ

Hi, ik ben Mirjam.
In 2017 zat ik er helemaal doorheen. In de jaren die volgden heb ik letterlijk 1000-en euro’s besteed aan trainingen en opleidingen op het gebied van mindfulness, meditatie, vergeving, de maancyclus, wet van de aantrekkingskracht en loslaten.
Al deze opleidingen komen samen in de Flow Reset. Een compleet pakket om meer flow in je leven te gaan ervaren. Ben je er klaar voor?

JA! Ik kies voor MEER Flow in de Lente

Days
Hours
Minutes
Seconds