Detox je relatie
21-24 maart 2022

Ontdek in 4 dagen wat je zelf kunt doen om weer verbinding te voelen in je relatie

SCHRIJF JE 

NU IN!

Van zorgen, angst en stress

-> -> naar -> ->

liefde,communicatie & verbinding

Dit voorjaar doorbreek jij met ease het patroon en manifesteer jij je droomrelatie met je eigen partner!

Heb jij dit ook?

Dan ga je zelf aan de slag! Want…

Relaties zijn wisselwerkingen. Vaak zit je vast in een patroon. En dat patroon kun jij zelf doorbreken! In deze ‘Detox je Relatie’ Vierdaagse training leer je dat jij die wisselwerking in je eentje kunt beïnvloeden, zodat je je niet langer machteloos voelt.

Je kunt je tot en met 21 maart aanmelden. De Detox duurt van 21 tot en met 24 maart. In een besloten Instagram account, verwacht live lessen, video’s en meditaties. Je krijgt er een super waardevol digitaal werkboek bij die je zal helpen jouw route te ontdekken! 

Heb je geen Instagram? Geen probleem, je ontvangt ook de opnames per mail.

"Wat een heerlijke training! Ik merk na de eerste dag al dat er iets verandert in mijn hoofd! En de eerste tekenen tussen ons lijken zelfs nu al merkbaar. Hoe dan!?!"

Maaike

Stel je eens voor...

HOE VET zou het zijn om in 4 dagen tijd een start te maken met deze transformatie, je snel verandering ziet en tools krijgt om hiermee door te gaan?

Zin in? Schrijf je hieronder in!

"Het is vooral een kwestie van anders (en minder!) doen"
- Mirjam

4 dagen kort oefenen en volledige aandacht voor jou & jouw relatie!

We starten deze training met de basis van alle transformatie: JIJ! Je ontdekt welke power in jou huist: jij kunt zélf je relatie transformeren – daar heb je je partner helemaal niet voor nodig (Echt? ECHT!). Daarna gaan we vooral veel ervaren, en oefenen om je energie van binnen te veranderen. Om je magnetische veld te activeren zodat de mogelijkheden naar jou toekomen! 

Je schrijft in je werkboek jouw pad uit naar je nieuwe relatie. Wie is die ‘nieuwe versie van jou’ die eigenhandig haar relatie transformeert? En je oefent met praktische tools die dat ook daadwerkelijk mogelijk gaan maken…

"Jij bent degene die de sleutel tot jouw geluk in handen mag nemen"

Meld je nu aan!

21 maart 2022: LIVE training in het besloten Instagram Account van 20:30-21:00u
Je ontdekt welke kant je op wilt. Zet de twijfel aan de kant en de stip op de horizon. Vanaf nu beweeg je die kant op.

22 maart 2022: LIVE training in het besloten Instagram Account van 20:30 – 21:00u
Ontdek jouw power. jij kunt zélf je relatie transformeren – daar heb je je partner helemaal niet voor nodig (Echt? ECHT!)

23 maart 2022: Training in het besloten Instagram Account van 20:30 – 21:00u
Laat het verleden los & richt je op een liefdevolle toekomst

24 maart 2022: LIVE training van 20:30 – 21:30 u – The Party
Je leert exact wat je kunt doen om jouw droomrelatie te manifesteren ❤️ en we vieren natuurlijk jouw doorbraken & inzichten van de afgelopen dagen. Het is immers een feestje!

Na je aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een mail met alle informatie over de training en het besloten Instagram account. 
Heb je geen Instagram? Geen enkel probleem, je ontvangt de training ook per mail.

Deze 4-daagse wil je écht niet missen!

Dit is wat de vrouwen deelden tijdens de vorige 4-daagse:

Meld je nu aan!

Waarom deze Vierdaagse training?

Ik wil je laten ervaren hoe het is om zelf aan het roer van je leven en je relatie te gaan staan. Met inzichten & tools die werken en al vele vrouwen voor jou succesvol hebben toegepast. Zonder hard te hoeven werken, omdat je jouw creatiekracht effectief leert inzetten. Het is vooral een kwestie van anders (en minder!) doen. Mijn relatie is de afgelopen jaren getransformeerd tot de relatie die ik altijd al wilde hebben. Ik wil jou leren en inspireren om hetzelfde te doen!

"Mijn relatie en leven bloeien als nooit te voren!"

Over Mirjam

Schrijver en online relatiecoach voor vrouwen

Mirjam ruilde haar eigen kantoor als scheidingsadvocaat en mediator in om vrouwen te helpen de droomrelatie met hun eigen partner te manifesteren.

Ze combineert theoretische kennis uit haar studies met praktische oefeningen en heeft de down-to-earth ‘Back To Love methode’ ontworpen, die bestaat uit Back to Love The Program, de Back to Love Podcast en het Back To Love Handboek (verschijningsdatum maart 2022).

Ze studeerde aan het Forgiveness Training Institute in Californië en heeft de opleiding tot relatietherapeut volgens de wetenschappelijk onderbouwde EFT-methode van Sue Johnson (Emotionally Focussed Therapy) afgerond.

Ze is Msc. in de Criminologie en MA in Rechtsgeleerheid. Ze rondde in 2013 haar mediationopleiding af.
Ze was een tijdje rechter bij de rechtbank Amsterdam en ruim 17 jaar advocaat. 

Samen met haar man Erik en drie kinderen woont ze vlakbij zee, waar ze hardloopt, creatief bezig is en haar business runt.

Wil jij ook je droomrelatie met je eigen partner leren ontdekken?

Doe dit dan! Doe mee met de Relatiedetox.

En ontdek wat jij kunt doen om je eindelijk weer thuis te voelen in je relatie. Ga van angst, zorgen en stress – naar liefde, communicatie & verbinding!

Meld je nu aan!

CONTACT

Support@mirjammaris.com

Foto’s: Eva Bours fotografie