Kies je favoriete online training

En begin vandaag nog!

Cursussen die je NU kunt kopen:

BACK TO JOY

In deze unieke masterclass gegeven door Radical Honesty specialist Rosanne Verburg en mijzelf, leer je weer voelen wát het is wat je werkelijk wilt in je relatie&leven.Ook leer je hoe je van die eeuwige twijfel: ‘moet ik dit nou wel of niet doen’, af kan komen. Zodat je vanuit vertrouwen kan kiezen voor jouw mooiste leven. Skills for life!


€47,- // 2uur

BACK TO CONNECTION

6-weekse online training waarin je de eerste en cruciale tools krijgt voor meer communicatie en verbinding in je relatie, waardoor je al snel veranderingen zult zien. Ook kan het je helpen om het vertrouwen te vinden in jezelf, om nog een laag dieper aan de slag te gaan. Wil je een paar praktische tools om snel de eerste resultaten te merken? Dan is Back To Connection super geschikt voor jou.

€997,- // 6weken

BACK TO LOVE - THE PROGRAM

Deep dive van 4 maanden met groepscaching van Mirjam waarbij je ontdekt hoe je weer liefde en verbinding terugvindt in je relatie, zélfs als je aan scheiden denkt. Wil je de issues die jullie in de weg zitten opruimen en besef je dat je ook wel wat beter voor jezelf zou mogen zorgen? Dan is Back To Love voor jou.

€2475,- // 4maanden

Of koop Mirjam's nieuwe boek:

Back To Love - The Book

Testimonials

Miek

Van te voren dacht ik: alles wat ik eruit haal is mooi meegenomen. Ik had nooit verwacht dat ik zo de diepte in zou gaan in maar 8 weken tijd. Ik kan nu zien dat onze ruzies niets met hem te maken hadden, maar met mijn eigen “blauwe plekken” van vroeger. Door die te helen en anders met elkaar te communiceren, heb ik onze relatie voor altijd veranderd.

Tessa

“Ik wist dat ik bij mezelf moest beginnen, al het andere had niet geholpen. Ik merkte al na een paar weken een enorme verandering. Ik ben anders naar mijn relatie en mezelf gaan kijken en voel weer verbinding. Heerlijk!

Jacobine

“Ik had geen idee dat onze relatie zo zou veranderen als ik zou veranderen. Het is echt een openbaring!”